divendres, 8 de febrer de 2008

L'obra de les fundadores


Aquest relleu es pot contemplar en el pati del col·legi Sant Josep de Reus i commemora el seu centenari. Les fundadores de la congregació, les germanes Teresa Toda i Teresa Guash, acompanyen als nens actuals de la comunitat educativa. El missatge que va moure mare i filla a fundar la congregació traspassa la barrera del temps i s'acosta al present fent-se viu en l'escola. Hi ha representats amb un nen o nena tots els cicles amb els quals compta l'escola: infantil, primer i segon cicle de primària, primer i segon cicle de la ESO i Batxillerat. A destacar que tots els nens són reals, són retrats sencers de cada un d'ells. El procés va ser lent i engrescador. Fotografies i dibuixos, modelat i sessions personalitzades en cada infant i adolescent.

1 comentari:

NOE, BELÉN y MÓNICA ha dit...

Com comprendràs, no he pogut evitar fer un comentari sobre el que aquesta obra comporta...Gràcies a l'escola ens hem conegut. M'encanten les teves escultures. Sembla que tinguin vida. Sempre he admirat de manera especial els pintors, músics, escultors, escriptors artistes de tota mena. Com m'haguès agradat poder fer alguna cosa semblant a les que tu fas.
No pots deixar mai de fer art. Has de trobar temps d'on sigui.
Enhorabona Mercè.
Mónica

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...