divendres, 22 de febrer de 2008

Modelat en fang d'una escultura masculina dreta 1Aquesta setmana he començat una altra escultura dreta nova. Aquí us presento l'estructura feta en barilla de ferro, alambre, filferro i amb alguna creu de reforç. La base conté quatre escaires soldades sobre una planxa de ferro atornillada en la base d'aglomerat laminat. Ja li he començat a posar fang tal i com es pot apreciar en aquesta fotografia.
Abans de construir l'estructura vaig decidir la postura amb el model. Tot seguit vaig realitzar una sessió fotogràfica per calcular l'estructura i avançar una sessió de model. La sessió prèvia al model va consistir en la posada de fang en una forma aproximada a l'estructura en base a les fotografies.
La càmara digital és un gran avenç en aquest procediment que antigament es feia tot a base de dibuixos. Com a escultora m'estalvia un grapat d'hores que potser no dedico al dibuix però si a escriure el bloc.

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...