dissabte, 15 de març de 2008

Modelat en fang d'una escultura masculina dreta 4El procés va avançant i la figura ja te molta presència. Comença a tenir un rostre agradable i el cos ja està molt definit. Van quedant zones concretes per acabar de modelar la forma. Les més complicades són totes les que estan aprop del braç aixecat i l'espatlla. La postura és una mica cansada, la forma és complicada i m'he d'adaptar al model. Per cert, he complert i he publicat una nova fotografia del procediment. Se que més d'un n'estarà content ja que he comprovat que hi ha seguiment en aquesta figura encara que no apareguin comentaris publicats. Només és questió de temps veure com avança. Espero mostrar-la millorada molt aviat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies per posar el seguiment... s'agraeix. Es molt emocionant al veure que a partir d'un simple filferro sorgeix una escultura d'una gran bellesa.

Per cert, podries posar algun dia la foto de la maqueta del Cristo del Buen Amor? Es que m'agrada omlt mirar les maquetes.

Gracies d'adelantat.

Mercè Bessó ha dit...

Gràcies pel comentari. Algun dia puc posar fotos del procés del Cristo del Buen Amor ja que en tinc moltes. No existeix cap maqueta ni dibuix perquè el vaig modelar directe en gran.

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...