dissabte, 28 de juny de 2008

Inauguració Art Constantí.Art Constantí ha inaugurat una nova sala d'art a Reus i tota la casa. En l'espai de l'antiga botiga de marcs de quadres i pintures s'han construït una casa nova que disposa de diversos espais per continuar i ampliar el negoci familiar. Galeria, marcs, motllures, restauració i material bàsic de pintura és el que ens ofereix. Tot està pensat i estudiat perquè el client estigui ben atès en un espai molt agradable. Han sigut molt valents d'atrevir-se a fer una obra tan important en plena crisi. És necessari que es duguin a terme iniciatives d'aquest tipus i que la gent sàpiga valorar-ho i respondre adequadament.
Jo participo en l'exposició col·lectiva d'inauguració mostrant cinc escultures. Estan ubicades entre els dos espais de que disposa la galeria i sobre unes peanyes de metacrilat que centren l'atenció en la peça. Des d'aquí els hi desitjo el millor en la nova empresa que ahir van començar per donar un toc de culturalitat a la festa major de Sant Pere de Reus.

1 comentari:

maite ha dit...

a casa som aficionats l 'art,en diferentes manifestacions, coneixem Art Constanti, i m'agradat trobar aquest blog,
Salut i endavant.
maite

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...