dijous, 24 de setembre de 2009

Trasllat en camió grua.
Avui us presento el trasllat de l’escultura gran de pedra que decideixo batejar com a “Eternitat” i de la qual podeu contemplar un detall a la portada d’aquest bloc. És símbol de la permanència i força de la pedra més enllà del pas del temps. No hi ha marxa enrere. El seu viatge no te retorn, com la vida quan s’escola del nostre cos. Ella va més enllà i resta impassible, eterna, desafia el pas del temps imparable pel dels humans.
La vaig començar fa uns quants anys i encara no està acabada. No m’importa. Si arriba el moment ja l’acabaré i sinó, ja parla prou per ella mateixa, no passa res. Te l’essència, el detall el pot fer la imaginació al contemplar la forma... o la meva ma d’escultora si arriba el moment. En la primera fotografia s’està enlairant. Deixo enrere el meu primer taller amb molta pena, està ple de molts records... La segona fotografia és l’arribada a la nova llar on ha de romandre presidint l’entrada. Una etapa nova i que se que serà molt diferent, plena d’expectatives molt positives que han de venir.

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...