dilluns, 13 de setembre de 2010

Goigs de Sant JoanAvui us presento la il.lustració que he fet pels goigs de la parròquia de Sant Joan de Reus. Mossen Joan Roig i Montserrat ha escrit el text i Josep Fusté i Ferré ha compost la música. El dibuix del mig és el Sant Joan que hi ha a la parròquia, el dibuix de la part inferior és la façana de l'esglèsia a l'estiu. Al voltant hi ha quatre figures que representen diferents moments de la vida de Sant Joan explicats en el poema. Santa Isabel esperant el seu fill, Sant Joan Baptista amb el corderet, Sant Joan predicant la verirar i Salomé portant el cap de Sant Joan en una safata. Entre ells petxines de les que brolla aigua, simbolitzant el baptisme.
A més del significat religiós, els goigs formen tot un món en el col.leccionisme. D'aquest se n'han realitzat tres versions. La popular amb 2500 exemplars, l'edició en color amb 150 exemplars numerats i una d'artística amb 50 exemplars pintats a ma. Els he pintat en tinta xinesa de colors, tota una experiència en el món de la il.lustració.

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...