dilluns, 1 de novembre de 2010

Pedra 1
Aquest cap de setmana he començat a picar pedra després de molt de temps de no treballar aquest material. Tenia dos blocs de pedra d’ Ulldecona adormits al taller esperant ser treballats i ja arribat el moment. Tinc ganes de veure com va naixent la forma i els dos models de guix es transformen en la pedra. Els dos blocs han de donar vida a una parella d’escultures, Afrodita i Eros, que han d’embellir la llar de foc que tinc inacabada a casa. La pedra només te sentit per mi mateixa. És tan llarg i costós el seu procés que si la treballo és pel goig de poder-la tenir aprop.
He començat a picar Afrodita. La primera fotografia mostra la pedra amb un dibuix a llapis d’Afrodita, està esbossat per veure les proporcions i decidir on posar el sistema de punts per ser reproduïda. La segona fotografia mostra el punt on s’aguanta el sistema i els dos primers punts ja posats, els del colzes. Veure el seu procés només és qüestió de paciència.

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...