dissabte, 5 de febrer de 2011

Pedra 5De cada vegada és més evident la forma. La gestació de la pedra va avançant. Avui us presento un detall dels punts en el rostre i el model en guix i plastilina al costal de la pedra perquè es vegi com s’assemblen. Tot i que pot semblar fàcil el fet de passar punts, no ho és gens. És un treball molt laboriós que demana molta paciència i dominar la tècnica. S’ha de tenir una visió de l’espai molt important i una capacitat de síntesi que et permeti avançar amb decisió. Sinó és així, es pot convertit en quelcom desesperant. Els punts només són referències que caldrà unir amb molta cura. Mai són exactes i sempre n’hi ha algun que es mou de lloc o queda una mica més enfonsat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena por tu blog, te invito a que te pases por el directorio web/blog www.cincolinks.com podrás promocionar tu web, con tu ficha y tus votaciones y valoraciones, con un método de intercambio de visitas llamado 5links! con el que tu blog será visitado tanto como visites a los demás y que harán que tu blog se de a conocer por toda la red. Pásate ;)

Saludos, espero verte por www.cincolinks.com.

Mun ha dit...

Hola Mercè, sóc la Montserrat petita, m'ha agradat molt el teu blog per veure com crees les teves obres... és apassionant!

Em faig seguidora del teu blog, pots passar-te pel meu, l'acabo d'obrir. Un petó

Juan José ha dit...

Hola
Recién pude leer tu comentario en mi blog de escultura por lo que me disculpo y te agradezco infinitamente por tus palabras.
Y muchas gracias también por dar a conocer tus obras.
Un abrazo

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...