dimarts, 16 d’abril de 2013

VI Sant Jordi del Centre de Lectura


El passat 4 d’abril es va inaugurar el VI Saló Sant Jordi a la sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus. És una festa de l'art, un bon motiu per compartir la manera d'expressar-se de cadascú en una exposició col.lectiva que uneix art i literatura. Cada obra amb un text al gust de l'artista. Fem honor a la cultura, al nom i a la biblioteca del Centre de Lectura que dóna nom a l'entitat cultural més emblemàtica de la ciutat.
Està integrat per 22 artistes entre pintors i escultors i es podrà veure fins el 23 d’abril, diada de Sant Jordi. Us convido a visitar l'exposició amb una estoneta per llegir els texts i així deixar que la imatge i les paraules completin el sentit del conjunt en l'espectador decidit a apropar-se a la manera d'expressió de cada artista.
Aquest Saló és la mostra que aplega artistes socis del Centre de Lectura i enguany s’ha obert a integrar artistes del Baix Camp en una exposició força variada d’estils i tendències.
Us poso un enllaç perquè en veieu unes imatges del dia de la inauguració.


L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...