dimarts, 30 de setembre de 2014

"De l'escultura a la pintura"

Avui us copio l'article tret a "Tarragona 21, diari multimèdia de la ciutat". 30 - 9 - 2014.

Exposició ‘De l’escultura a la pintura’, de Mercè Bessó, a la Sala Lluís d’Icart de Torredembarra


Imatge d'una anterior exposició de Mercè Bessó al mateix lloc. Foto: Mercè Bessó
La Sala Lluís d’Icart del Castell de Torredembarra acollirà, del 3 d’octubre al 29 de novembre, l’exposició ‘De l’escultura a la pintura’, de Mercè Bessó. La inauguració serà el divendres dia 3 d’octubre, a les 19.30 h. Horaris de visita: Dijous i divendres, de 17 h a 20 h. Dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h.
Mercè Bassó es dedica a l’escultura professionalment des de l’any 1992. Les seves obres estan confeccionades en diferents materials: fang, bronze, pedra, fusta, etc. Durant aquests anys ha exposat, tant de manera individual com col·lectiva, a diversos indrets de Catalunya, de l’Estat espanyol així com a França, Itàlia i Bèlgica. Ha estat guanyadora de la Beca Güell d’escultura i presidenta de la secció d’art del Centre de Lectura de Reus durant quatre anys.
En aquesta ocasió, a més de poder veure una àmplia mostra de la seva obra escultòrica, es podrà contemplar obra inèdita en dos camps que fa molt de temps que l’autora no exposa:  després de 22 anys sense tocar la pintura, aquest gener passat Mercè Basso ha emprès un nou camí que enllaça amb els seus orígens de pintora del període previ al seu pas per la Facultat de Belles Arts. Una sèrie de marines a l’oli en són la mostra.
Completa l’exposició una sèrie de dibuixos de retrats, apunts i figures tractats en diferents materials en tècnica seca. D’aquesta manera, es fa palès que l’exposició és la més complerta que l’autora ha realitzat mai, amb un total de 79 obres entre escultura, pintura i dibuix.
http://www.tarragona21.com/

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...