dijous, 17 de desembre de 2015

Retaules vivents de Nadal a Reus

Amb aquest cartell recentment sortit al carrer us vull felicitar el Nadal i convidar a participar activament a veure els retaules vivents de Nadal a Reus. 
El patronat de Reus "Foc Nou" em va fer la comanda de dissenyar el cartell que anuncia els actes i actuacions que aniran fent durant aquestes festes nadalanques i em va convidar a fer la seva presentació el diumenge dia 20 de desembre a les 19h a la Plaça del Castell de Reus. Ja ho sabeu, si us voleu donar un tomb i teniu curiositat allí em trobareu.
El Cartell amb els tres reis, tema escollit pel patronat per fer el cartell d'enguany, te una significació especial per a mi. El desert i els camells, m'apropen a realitats viscudes a Jordània i a Egipte justament per aquestes dates en els darrers dos nadals. El cel i els estels estan inspirats en les estrelles de l'hivern amb Orió al centre. El naixement del Jesuset, fonament de tot el cristianisme és font de , pau, innocència i vida que es transmet i dona més vida amb cada nou naixement. 


L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...