dimarts, 17 de maig de 2016

Mozart al Centre de Lectura de Valls

La Reina de la Nit i Papageno al Centre de Lectura de Valls


Les meves aquarel.leses sobre els personatges de "La faluta màgica" de Mozart tenen vida pròpia i dos d'ells estan exposats a les cartelleres d'entrada del Centre de Lectura de Valls. Els escollits son La Reina de la Nit i el Papageno, els dos més destacats.
Després del seguit d'activitats fetes a l'Institut sobre aquesta brillant òpera, els amics de la música de Valls i en concret el seu director, el senyor Roman Alimany en representació d'ells, va tenir aquesta bonica iniciativa.
L'exposició celebrada al pati de Sant Roc i l'enriquidora conferència de Rafel Esteve comentant "La flauta màgica" van fer pensar en que a Valls es podria visualitzar l'òpera sencera i és el que es va fer diumenge passat perquè hi podés anar més gent en tractar-se d'una activitat en cap de setmana.
Bona manera d'apropar la música i una part del meu art als vallecs. És un bon motiu de satisfacció estar propera a un músic tan genial com Mozart i a un expert en música i gran entusiasta de la música com és en Rafel Esteve.L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...