dimecres, 22 de juny de 2016

Concert a Sant Joan de Valls

Be, aquí mostro el dibuix muntat en forma de cartell que anuncia el concert de festa major de Valls que es farà dissabte 25 de juny de 2016 a l'església de Sant Joan a benefici del menjador social La Taulada.
És un concert molt especial ja que s'interpretarà per segona vegada el poema simfònic "El prevere i el Cardenal". Serà interpretat pel cor i l'orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona i dirigida per Josep Enric Peris i Miquel Barbarà.
Tracta sobre un diàleg imaginari entre Mossèn Muntanyola i el Cardenal Arquebisbe de Tarragona i Primat, Francesc d' Assís Vidal i Barraquer.
M'he inspirat en la imatge dels dos personatges, el Cardenal Vidal i Barraquer i Mossèn Muntanyola. Els he ubicat davant de la Catedral de Tarragona.
Els he dibuixat en blanc i negre parlant com a símbol del passat del qual formen part. La Catedral és a Color ja que forma part del present. Passat i present s'uneixen per explicar una història musicada.

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...