dissabte, 15 d’abril de 2017

Cristo del Buen Amor, divendres Sant

Cristo del Buen Amor a la Rambla de Tarragona

El Divendres Sant, 14 d’abril de 2017, els passos de la Confraria del Cristo del Buen Amor estaven exposats a la Rambla Nova des del migdia perquè centenars de tarragonins i visitants poguessin contemplar-los en una jornada que va començar radiant. Un grup de costaleros es va encarregar de custodiar-los fins a la tarda. A les 17:00 h. el pas del Cristo del Buen Amor era saludat per la Cohort Romana, per començar la recollida.

De la mateixa manera, el pas de Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista també anava a ser saludat per la Cohort Romana, per començar la recollida dels misteris cap a la plaça del Rei.
Cristo del Buen Amor pels carrers de Tarragona
La Banda de Cornetas y Tambores de la Cofradía va acompanyar a ambdós passos.
Aquest any, hi van haver novetats a l’equip de capataces de la Cofradía. El costalero Iván Medina va rellevar a Jesús Fernández com a capataz del pas del Cristo del Buen Amor, que anava de contraguía en el pas de Crist.
Per la seva banda, el capataz del pas de Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista, Juanma Rubio, anava acompanyat pel seu nou contraguía Óscar Medina.

Santiago Santiago, Mercè Bessó i el Cristo del Buen AmorL'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...