dissabte, 1 d’abril de 2017

Cristo del Buen Amor

Cristo del Buen Amor a la seva seu de Tarragona
El 31 de març de 2017 es va presentar a l’Església de Sant Nicolau de Bari, seu de la Confraria del Cristo del Buen Amor, el vint-i-dosè Opuscle de Setmana Santa. La presentació va anar a càrrec del Dr. Josep Maria Vives Sendra. Va presidir l’acte la Sra. Elvira Ferrando Gómez, Tinent d’Alcalde de Relacions Ciutadanes, Universitats i Comerç de l’Ajuntament de Tarragona.
Com no, hi vaig assistir atenent a la cita anual que tinc amb la Confraria i que realment em fa il·lusió veure com any rere any es va teixint un petit fragment d’història de la Setmana Santa Tarragonina en la qual “el meu Crist” és el principal protagonista.  
En acabar la presentació, es va fer entrega d’una placa commemorativa al Dr. Josep Maria Vives Sendra, com a mostra d’agraïment per la seva presentació, i se li va imposar la Medalla de la Confraria.
A més, es va fer entrega de la Medalla de la Confraria a la Abanderada 2017 la Sra. Sofia Beltrán Miralles, Magistrat.
El grup musical Euterpe va cloure l’acte de presentació interpretant un repertori d’estil clàssic, sent molt aplaudit pel públic assistent. El nostre President Hermano Mayor va fer entrega d’un obsequi a les components del grup musical, com a mostra d’agraïment per la seva interpretació que es realitza per tercer any consecutiu.
La taula presidencial de presentació de l'opuscle 2017

L'Aran acabada

 Avui us presento l'Aran acabada. He treballat sense ella per fer els detalls finals l'equivalent aproximat en temps d'unes tr...